Előfizetői tartalom

A Hiventures a második legaktívabb kockázati alapkezelő a világon

Portfolio
A harmadik negyedéves eredményei alapján a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő az élen végzett a Crunchbase és Dow Jones legújabb európai rangsorában, nemzetközi szinten pedig a második helyre sorolták a szervezetet. A hír bejelentésére szervezett sajtótájékoztatón bemutatkozott a 250 portfolió cég egyike is, az Egyesült Államokban szabadulószobákat üzemeltető PanIQ Entertainment LLC, amelynek 12 amerikai egység után megnyílt az első budapesti szabadulószobája is.

Portfolio Private Health Forum 2018 Kisgergely Kornél, a Hiventures vezérigazgatója előadóként ott lesz a Portfolio Private Health Forum 2018 rendezvényen. Információ és jelentkezés Az Egyesült Államokban a már tőzsdén jegyzett cégek 20 százaléka kockázati tőkebefektetéssel indult, ezt szeretné elérni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés