Előfizetői tartalom

Elképesztő ütemben hízik a bankok nagy ellensége

Újabb unikornis, vagyis nyereséges, 1 milliárd dollár feletti értékeltségű startup született Nagy-Britanniában: a Monzo egy újfajta, mobilalkalmazás-alapú bank, melyen keresztül egy tető alatt nyomon tudjuk követni pénzügyeinket. A startup banki licenccel is rendelkezik, a brit betétvédelmi alap is vigyáz az itt elhelyezett vagyonunkra és akár más fintechstartupok szolgáltatásaihoz, mint a Transferwise, is hozzáférhetünk a rendszeren keresztül. Megnéztük, mit kell tudni a Monzóról.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról is lesz szó a Portfolio Banking Technology konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Itt az új unikornis85 millió fontnyi kockázati tőkét vont be a Monzo, ezzel átlépte az egymilliárd fontos értékeltséget és a Revolut után csatlakozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés