Előfizetői tartalom

Feltámadtak a lakástakarékok! Mutatjuk, mennyit kaszálhatsz mostantól

A tavaly év végi sokk után ismét éledezni kezd a lakástakarék-piac; már két szolgáltató, a Fundamenta és az OTP is előállt új termékkel. 5-15%-os befizetésarányos hozamot kínálnak, ami egyrészt lényegesen kevesebb, mint az elvett 30%-os állami támogatás (a teljes tőkére vetítve még az állampapírhozamokkal sem veszi fel a versenyt), másrészt egyes esetekben lényegesen szigorúbb feltételeket kell teljesítenünk a hozammaximalizálás érdekében. Ha a megtakarítás a cél, az OTP termékét érdemes választani, ha viszont kedvező, fix kamatozású hitelt szeretnénk felvenni, a Fundamenta mellett érdemes dönteni.
Lakás-takarékpénztári támogatások után, nyugdíjkötvény előtt: az öngondoskodási piac kilátásairól szól Biztosítás 2019 konferenciánk egyik szekciója, nem érdemes lemaradni. Biztosítás 2019 INFÓJELENTKEZÉS 5%-15% a 30% helyettNagy vihart kavart tavaly októberben, hogy a kormány pár...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái