Előfizetői tartalom

Elképesztő pusztításra képes a 10 legbrutálisabb, szupermodern löveg

Rengeteget fejlődött a tüzérségi fegyvernem az elmúlt évtizedekben, ma már olyan önjáró lövegek is léteznek, amelyek egy perc alatt akár tíz lövést is le tudnak adni tőlük 60 kilométerre, mindehhez pedig elég két kezelő és egy csomó számítógép. Megnéztük, melyek most a legmodernebb önjáró tarackok a világon, a teljesség igénye nélkül.

Fontos hangsúlyozni, hogy a lista nem teljes körű és nincs rangsorolva. 1.-3.. M109A7 Paladin Az amerikai M109-es egy kifejezetten régi konstrukció, története egészen az 1960-as évekig nyúlik vissza, de folyamatosan modernizálják. Jelenleg az egyik legszélesebb körben használt önjáró tüzérségi eszköz a világon, de legújabb változatát, az M109A7-est még csak az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés