Előfizetői tartalom

10 kérdés és válasz az új szuperállampapírról - Minden, amit tudni szeretnél

Sok lakossági befektető feszülten várja, hogy hétfőn útjára induljon az új lakossági állampapír. A Magyar Állampapír Plusz névre hallgató konstrukció a meglévő állampapírokénál jóval nagyobb, előre meghatározott hozamot biztosít, automatikusan újrabefekteti a kamatot, kedvező visszaváltású, tehát minden adott, hogy a legnépszerűbb lakossági állampapír legyen a piacon. Alábbi cikkünkben 10 fontosabb kérdést és választ gyűjtöttünk össze az új papírról, amelyeket feltétlen érdemes tudni, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket.

Öngondoskodás 2019 Az új állampapírról bővebben az október 1-jei Öngondoskodás konferenciánkon is szó lesz. Részletek itt: Információ és jelentkezés 1. Mikortól lehet megvenni?A Magyar Állampapír Plusz (MÁP+) június 3-tól, azaz hétfőtől jegyezhető június 7-ig, de minden héten lesz új sorozat, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés