Előfizetői tartalom

Szuperállampapírt venni babaváró hitelből: az évszázad befektetése?

Palkó István
Nehéz nem észrevenni, hogy mindössze négy hét eltéréssel kerül piacra az elmúlt évek egyik legjobb állampapírja és legjobb hitelterméke, a szuperállampapír és a babaváró kölcsön. Szinte kiszúrja az ember szemét az a befektetési lehetőség is, amivel ennek a kettőnek a kombinációja csábít. Megnéztük, mekkorát kaszálhatunk attól függően, születik vagy nem születik gyerekünk 5 éven belül. Az eredményt még a gyermekáldás elmaradása esetén is egy kiemelkedő hozamú rendszeres megtakarításhoz hasonlíthatjuk, a gyermek(ek) megszületése esetén pedig extra milliókat lehet zsebre tenni.

Lakáshitelt vennél fel? Kalkulálj a Pénzcentrum kalkulátorával!1. eset: nem akarunk gyereket, vagy nem születik babaTévedés, hogy a július 1-jétől felvehető babaváró hitel kizárólag azok számára lenne jó lehetőség, akik gyereket akarnak. Ha valaki megugorja az alapvető feltételeket (Magyarországon élő házaspár, amelyben a feleség 18 és 41 közötti, legalább egyik fél...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái