Előfizetői tartalom

Összehasonlítottuk a két bankgyilkost: a Transferwise vagy a Revolut a nyerő?

Hosszú várakozás után végre elindította forintos szolgáltatását a Revolut Magyarországon, régi konkurense, a Transferwise pedig egy több devizában nyilvántartott kártyát vezetett be a piacra tavaly. Ezzel lényegében a nemzetközileg aktív felhasználókat megcélzó startupok közvetlenül is konkurensekké váltak. Mindketten olcsó, sokszor díjmentes devizaváltási és átutalási szolgáltatásokat kínálnak, a két fintechcég között azonban vannak különbségek. Megnéztük, a Transferwise vagy a Revolut nyújtja-e a jobb szolgáltatást.
Igaziból egész más a kettőMindkét startup a nemzetközi fizetések területén dolgozik és működésük alapköve, hogy egyszerűen használható alkalmazásokkal és alacsony díjakkal forgatják fel a hagyományos bankok által uralt piacot. A startupok viszont mind a maguk módján közelítik meg a témát: A Revolut alapvetően egy prepaid-kártyákkal foglalkozó cég; a kártyát többféle...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái