Befektetés

20 milliós óvadék mellett, nyomjelzővel, fegyveres kísérettel sem engedték ki a OneCoin vezérét

Portfolio
Szigorú feltételekkel, 20 millió dolláros óvadék mellett kérelmezték a OneCoin vezérének, Konsztantin Ignatovnak szabadon bocsátását a kamu-kriptoguru ügyvédjei a New York-i törvényszéktől, Edgardo Ramos bíró viszont úgy döntött, megvan a kockázata annak, hogy Ignatov elszökik, ezért elutasította a kérelmet - írja a Yahoo Finance.
Ignatov védőügyvédjei 20 millió dolláros óvadékot ajánlottak a bolgár csaló szabadon bocsátásáért, még abba is belementek volna, hogy GPS-es nyomkövetővel látják el, fegyveres kísérettel járhatott volna, csak előzetes engedéllyel találkozhatott volna másokkal és a telefon, illetve számítógép használatát csak jegyzetelésre használhatta volna.

A bíróság visszadobta a kérelmet, mert úgy találták, megvan az esélye annak, hogy Ignatov megszökik. Ennek az oka, hogy a OneCoin kamukriptopénzes séma még mindig működik, Ignatov például pont egy onecoinos eseményre utazott Kaliforniába, amikor a repülőtéren feltartóztatták. A OneCoin alapítója és Konstantin testvére, Ruja Ignatova még mindig szökésben van, az amerikaiak mellett többek közt India is elfogatóparancsot adott ki ellene.

A bíróság döntésének köszönhetően Ignatov most rácsok mögött várhatja végig a potenciálisan több évig húzódó, komplex eljárást.

Annak ellenére, hogy évek óta megírtuk, hogy a OneCoin csalás, a sémával kapcsolatosan számos ország nyomoz, a rendszert üzemeltető bolgár maffiózók jelentős része pedig rács mögött van, Magyarországon még mindig terjesztik a kamu-kriptopénzt. Az elmúlt hetekben két olvasói levelet is kaptunk a onecoinos ügynökök hazai aktivitásával kapcsolatosan.

A OneCoinnal kapcsolatos legfrissebb fejleményekről itt írtunk:
FrankfurtTőzsde
Dübörög az építőipar a magyar lízingcégeknél
budapest_parlament_getty
vonatmav
cimlapkep_milestone_budapest
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
cimlapkep_milestone_budapest