Előfizetői tartalom

30%-os hozam fél év alatt - Mit tudnak az oroszok, amit mások nem?

Egy év alatt 34%-ot, 2 év alatt 60%-ot lehetett keresni az orosz részvénypiacon, és még nincs itt a vége. Sokak szerint az orosz piac olcsó, de a kérdés sokkal inkább az, hogy indokoltan olcsó-e - vélekednek az Aegon Alapkezelő szakemberei. A korábbi 50%-os árazási diszkont ma is jellemző az orosz piacra, az egyedi részvénypiaci sztorik sokat tudnak hozni a konyhára. Az orosz piacra fókuszáló befektetési alapok az idei első félévben például már 30% felett hoztak a befektetőknek. Lenti cikkünkben az Aegon szakértőivel körbejártuk, mit érdemes tudni annak, aki orosz részvényekben gondolkodik, miért olyan egyedülálló az orosz gazdaság működése, és melyek azok a cégek, amelyek hasznot tudnak húzni ebből a jövőben is.

Öngondoskodás 2019 A hazai befektetési alapokról és az alapkezelői piac jövőjéről is szó lesz a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján. Jegyek már kaphatóak! Információ és jelentkezés A részletekben rejlik az orosz részvénypiac erősségeAz elmúlt 2-3 év kimagasló teljesítménye ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés