Előfizetői tartalom

Veszélyes manapság befektetni – Óva int az európai felügyelet

Szinte csak kockázatokat látni a közeljövőben a befektetési piacon, az európai értékpapír-piaci hatóság friss jelentése szerint az irreálisan magas árazás, a gyenge gazdasági kilátások és geopolitikai feszültségek mellett ott van még a Brexit is, ami rányomja bélyegét a befektetői hangulatra. Hiába tértek magukhoz tavaly év végéhez képest a piacok, az európai részvényalapok jelentős pénzeket veszítettek, miután sokan inkább a kevésbé kockázatos kötvényeket választják. A kockázatkerülést bizonyítja az is, hogy az európai háztartások pénzügyi vagyonuk közel harmadát készpénzben tartják.
A magyar megtakarítási és öngondoskodási piac is jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi időszakban, erről és a jövőbeni irányokról kérdezzük a legnevesebb magyar szakembereket a területen október 1-jei Öngondoskodás konferenciánkon. Ne maradj le róla, gyere el te is! Részletek: Öngondoskodás 2019 INFÓJELENTKEZÉS ...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái