Előfizetői tartalom

Így irthatnánk ki a magyar népbetegséget - Mondják be minden esti híradó előtt, hol zárt a BUX

Magyarországon teljesen mindegy, hány éves vagy, egyfajta népbetegség, hogy nagyon félünk a rizikótól, nem beszélve arról, hogy sokan rövid távon gondolkodnak. Kardos Zsolt, az Aegon Alapkezelő szenior termékmenedzsere szerint lenne még hova fejlődnie a pénzügyi kultúrának, kezdésnek például azt kellene megértenie a lakosságnak, hogy a tőzsde nemcsak spekulációs, hanem megtakarítási platform is. A szakember beszélt arról is, megtakarításunk hány százalékát érdemes szuperállampapírban tartani, miért örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek az ESG-befektetések és miért lehet jó döntés tematikus alapot venni.

Öngondoskodás 2019 Az olyan új és egyre népszerűbb befektetési lehetőségekről, mint az ESG, bővebben is szó lesz a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Magyarországon a lakosság csak kis része tesz félre nyugdíjra, az is csak keveset átlagban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés