Előfizetői tartalom

Világot felforgató megatrendek jönnek – Sok pénzt hozhat annak, aki mer kockáztatni

Portfolio
Szemünk láttára épülnek ki a különböző, társadalmi, környezeti és technológiai megatrendek a világban, aki élelmes és mer kockázattani, sok pénzt tud keresni azzal, ha az ezeket a trendeket meglovagoló befektetési alapokba fektet. Az Aegon Alapkezelő mai rendezvényén a szakértők elárulták, mi mozgatja majd a következő években a világot, miben másabb egy tematikus alap egy hagyományos részvényalaptól, és miért érheti meg szoros figyelemmel kísérni a társadalmi és technológiai változásokat, amelyek már most is meghatározzák az életünket.

Tematikus alapok és a jövő Pálfi György, az Aegon Alapkezelő senior portfóliómenedzsere a tematikus alapok térnyeréséről, a bennük rejlő lehetőségekről és a megatrendekről beszélt: A tematikus alapok esetében a piacra lépés időpontja sokkal kevésbé számít, mint egy ciklikus alap esetében. Ezzel együtt a megatrendekre fókuszáló alapok hosszabb távon terveznek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái