shutterstock_1024363945
Befektetés

Tőzsdei vagyonépítés videókurzus - amikor az idő és a pénz neked dolgozik

Portfolio
Már hosszú évek óta globálisan alacsonyak az állampapír kamatok, és bár Magyarországon itt az állampapír plusz, a 4,95%-os átlagos hozamával, ne felejtsük el, hogy ehhez 3% körüli infláció is társul, tehát a reálhozam már messze nem olyan lehengerlő.

A múlt tapasztalata azt mutatja, hogy az amúgy kockázatosnak gondolt tőzsdei befektetés, hosszú távon - 20 év távlatában - kevésbé kockázatos, lévén a fejlett tőkepiacok összességében felfelé araszolnak, míg a kockázatmentesnek gondolt állampapír hozamát hosszú évek alatt megrághatja az infláció. Tőzsdei befektetés esetén a nagy kérdés, hogy konkrétan mely részvényeket vásárold. Létezik egy egyszerű befektetési forma, mely segítségével ezen nem kell gondolkodni, mert egy gombnyomással az egész amerikai, kínai vagy német piacot megvásárolhatod.

Ezt az indexkövető alapok segítségével valósíthatod meg. Ez a befektetési forma Magyarországon szinte alig ismert, aminek oka, hogy a pénzügyi szektornak egyszerűen nem éri meg propagálni, mert gyakorlatilag nincs hasznuk belőle. Azonban, tőzsdére bevezetett befektetési alap,  ETF formában ezek a termékek mindenki számára elérhetőek. A sikeres tőzsdei vagyonépítő kurzus olyan tudással vértez fel, mely segítségével hozam tekintetében hosszú távon lenyomhatod a magyar befektetési alapkezelői szektort, és mindezt alacsony éves költségszint mellett teheted.

További információ és vásárlás

Hogy mivel és hogyan érhető el ez? Statisztikailag igazolható tény, hogy az aktívan kezelt befektetési alapok döntő többségét - értsd 96%-át - hosszú távon megveri maga a tőzsdeindex, vagyis az S&P500, következésképp az alapkezelők többsége alulteljesíti az indexet. Ezen a területen tán a legismertebb drámai összecsapás Warren Buffett befektetési guru és a Protege Partners nevű tőkebefektető társaság 1 millió dolláros fogadása volt 2007-ben. A fogadás tárgya az volt, hogy a különböző amerikai hedge fundok, aktívan kezelt alapok alul fogják-e múlni az S&P500 indexet 10 év távlatában. Buffet szerint igen, a Protege Partners szerint nem. Buffett a Vanguard S&P500 indexkövető alapot választotta, amely átlagosan 7,1%-os hozamot hozott ezen időszak alatt, míg a Protege Partners által választott alapok átlaga mindösszesen 2.2% lett. Azt, hogy konkrétan mely alapokat választották, nem hozták nyilvánosságra. Az indexkövető alapok diadalmaskodtak, tehát Buffett nyert és az 1 millió dollárt jótékony célra fordította.

A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzusban megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal.

További információ és vásárlás

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
kanapé_mutargy