Előfizetői tartalom

Most kiderül, mibe fektetnek Magyarország legnagyobb alapjai!

A 10 legnagyobb kezelt vagyonnal bíró magyar alap összesen 2000 milliárd forintot meghaladó ügyfélpénz sorsáról dönt, ez a teljes magyar befektetési alap piac vagyonának harmadát jelenti. Sok befektető tartja tehát bennük a pénzét, de csak kevesen tudják, pontosan mibe is fektetnek Magyarország legnagyobb és legkeresettebb alapjai. Cikkünkben ennek jártunk most utána.

A Portfolio egy új, havonta megjelenő cikksorozatban gyűjti a jövőben azt, hogy a tíz legnagyobb vagyont kezelő befektetési alap milyen jelentősebb befektetésekkel bír, és ezek mire engednek következtetni a portfóliómenedzserek stratégiája kapcsán. A havi statisztikák összeállításához az alapok havi jelentéseit vesszük alapul. Felemás eredmények idén a legnagyobb magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés