Előfizetői tartalom

15 brutális jóslat, ami boríthatja a 2020-as évet

Portfolio
Írt egy 15 pontból álló listát Doug Kass, a Seabreeze Partners Management alapkezelő elnöke olyan potenciális eseményekről, melyeknek jelentős politikai és gazdaság hatásai lehetnek 2020-ban. A magát „igazságkereső cinikusnak” tartó befektető csupa olyan eshetőséget sorolt fel, melynek előfordulási valószínűsége a szélesebb szakmai konszenzus szerint nagyon alacsony, viszont ő úgy véli, hogy valójában "több mint 50%."

„Aggódom? Igen. Kell, hogy a befektetők is aggódjanak? Naná!” – kommentálta írását Kass, aki 15 pontban összegezte a piacokat potenciálisan borító eseményeket 2020-ra. A szakember gondolatait többek közt a Zero Hedge és a MarketWatch is elemezte. Íme Kass listája: Trump elbukja a választásokat és Joe Biden lesz az elnök. Trump népszerűségét megtépázza majd a felelősségre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés