Előfizetői tartalom

A magyar befektetéseket is elérte a víruspánik - Veszélyben a pénzünk?

Komoly mínuszokkal indult a koronavírus-pánik miatt a kereskedés Kínában a holdújév után, de jó eséllyel nem hoz majd komoly gazdasági összeomlást a járvány hosszabb távon. Bár az eddigi hírekre az Ázsiában befektető magyar alapok teljesítménye egy kicsit megingott, többségük még bőven pluszban áll az év eleje óta. Az Ázsiában befektető magyar portfóliómenedzserek közül van, aki arra készül, hogy portfóliójának átsúlyozásával meglovagolja a várt visszapattanást, így még profitálhatnak is a hazai ügyfelek a tőzsdei pánikból.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Kíváncsi vagy, milyen kihívások elé néznek a hazai alapkezelők és milyen új termékekkel készülnek idén? Akkor gyere el a Portfolio március 10-ei IWS konferenciájára! Részletek itt: Információ és jelentkezés A piacokra is átterjedt a koronavírus-pánik: amikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés