Előfizetői tartalom

A bitcoin mögötti technológiával készül nemzetközi hódításra egy magyar startup

Huszák Dániel
A bitcoin mögötti blockchain-technológia segítségével teljesen automatikussá tett egy sípálya-biztosítást az Insurwiz, Magyarország egyik legelső insurtech-startupja. Hamarosan piacra dobják azidőjárási adatokon alapuló nyaralásbiztosítást és gondolkoznak ugyancsak adatvezérelt agrárbiztosítás kifejleszésén is – mondta el Urbán Viktor ügyvezető a terveikkel kapcsolatosan. Két éven belül pedig a nemzetközi piacra is beléphet a magyar startup, amely épp tőkebevonás előtt áll. A környező országokban is sorra bukkannak elő az insurtech-újítások, erről a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciáján is szó lesz.

Biztosítás 2020 Nemzetközi insurtech-kerekasztal a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Sípálya-biztosítás a bitcoin technológiájával 2019 decemberében indult el a magyar piacon az egyik legelső hazai insurtech cég, az Insurwiz. A cég az Aegon Biztosítóval...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái