Előfizetői tartalom

A bitcoin mögötti technológiával készül nemzetközi hódításra egy magyar startup

A bitcoin mögötti blockchain-technológia segítségével teljesen automatikussá tett egy sípálya-biztosítást az Insurwiz, Magyarország egyik legelső insurtech-startupja. Hamarosan piacra dobják azidőjárási adatokon alapuló nyaralásbiztosítást és gondolkoznak ugyancsak adatvezérelt agrárbiztosítás kifejleszésén is – mondta el Urbán Viktor ügyvezető a terveikkel kapcsolatosan. Két éven belül pedig a nemzetközi piacra is beléphet a magyar startup, amely épp tőkebevonás előtt áll. A környező országokban is sorra bukkannak elő az insurtech-újítások, erről a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciáján is szó lesz.

Biztosítás 2020 Nemzetközi insurtech-kerekasztal a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Sípálya-biztosítás a bitcoin technológiájával 2019 decemberében indult el a magyar piacon az egyik legelső hazai insurtech cég, az Insurwiz. A cég az Aegon Biztosítóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés