Előfizetői tartalom

Félelmetes dolog derült ki ma a szuperállampapírról

Az elemzőket is meglepve hét éve nem látott szintre, 4,7%-ra emelkedett januárban az éves infláció a KSH ma közzétett adatai szerint. Fél év leforgása alatt 1,9%-kal emelkedett az árszínvonal Magyarországon, ami azt jelenti, hogy a szuperállampapír első féléves, 1,75%-os hozamánál is nagyobb volt a drágulás. A köztudatban magas kamatozásúként elkönyvelt MÁP+ befektetői is veszítettek tehát befektetésük reálértékéből az elmúlt fél év alatt.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 Kiemelt téma lesz ez Investments, Wealth and Savings konferenciánkon március 10-én, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés A köztudatban leginkább 4,95%-os éves kamatozású papírként él a szuperállampapír, ez a kamatszint pedig kellően magas ahhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés