Előfizetői tartalom

Sok pénzt vesztettek a magyarok: megsínylették a koronavírus-pánikot a legnagyobb alapok is

A legnagyobb abszolút hozamú alapok is megsínylették az utóbbi hetek piaci kilengéseit, a Citadella kivételével mindegyik vizsgált alap hozama negatív idén.  A koronavírus egyértelműen rányomta bélyegét a piacok teljesítményére, ez pedig a profi befektetőknek is feladja a leckét. A legnagyobb magyar alapoknak sem áll jól a szénája, egy olyan alap sincs köztük, ami érdemi hozamot tudna felmutatni a befektetőknek.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 A hazai befektetési alapok előtt álló kihívásokról is beszélnek a Portfolio jövő heti IWS konferenciáján a portfóliómenedzserek. Ne hagyd ki, gyere el te is! Részletek itt: Információ és jelentkezés Nehéz időszak ez az abszolút hozamú alapoknak is A legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés