Előfizetői tartalom

Jó hír a nyugdíjra gyűjtőknek – Évek óta nem látott fejlesztések indulnak a magyar pénztáraknál

A napokban tájékoztatta az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár a tagjait arról, hogy július 1-jén elindulhat az új, ESG-Dinamikus portfólió a pénztárnál, és nem ők az egyetlenek, akik idén új portfóliókat hoznának létre a tagoknak. Úgy tűnik, a koronavírus berobbanása a hazai nyugdíjpénztárakat sem hagyta érintetlenül, és talán nem is baj, jó hír ugyanis a nyugdíjra gyűjtőknek, hogy a pénztárak évek óta nem látott fejlesztésekbe kezdtek, a központba egyértelműen a digitalizációt helyezve. Készítettünk egy körképet a hazai önkéntes pénztárak körében arról, milyen fejlesztések zajlanak, milyen új portfóliók indulnak.

Egyértelműen beindult a digitalizáció a magyar önkéntes pénztáraknál Az önkéntes kasszák válaszai alapján felgyorsult a digitalizáció az utóbbi hónapokban, a tagok és leendő tagok egyre több mindent tudnak már online intézni: Az Allianz Nyugdíjpénztár fejlesztései között kiemelten szerepel a digitalizáció, melynek során az ügyfélportál szolgáltatásait bővítik....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái