Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték: koronavírus idején is elérhetsz 10% feletti hozamot egy maréknyi magyar profinál

166 abszolút hozamú sorozatból csupán 85 zárta pozitív hozammal az elmúlt egy évet, fél éves időtávon még ennél is kevesebb, mindössze 56 sorozatnak sikerült pénzt hoznia a konyhára. A koronavírus miatti tőzsdei lefordulás az abszolút hozamú alapok teljesítményét is megtépázta, de így is akadtak olyan alapok, amelyek egy éves időtávon 10% feletti hozamot értek el, ezek kivétel nélkül az OTP és a Hold Alapkezelő alapjai. A tavaly évet a legjobb hozammal záró OTP Supra idén már a legrosszabbul teljesítő alapok között van, de vagyonával még mindig ez a legnagyobb abszolút hozamú alap Magyarországon.

Öngondoskodás 2020 A hazai befektetési alapok teljesítménye és az alapkezelők jövőbeni tervei is terítékre kerülnek a Portfolio november 10-ei Öngondoskodás konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés A koronavírus betett a tőzsdéknek, de azóta ismét szárnyalnak A 2019-ből év elején...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés