Előfizetői tartalom

Zsákolták a magyarok a kockázatos befektetéseket, miközben összeomlott a világ - mi történt?

Leolvadtak a tőzsdék összeomlása miatt a magyar részvényalapok tavasszal, de ez a befektetőket nem riasztotta el, sőt, régóta nem látott összegeket tettek az ügyfelek ebbe a kifejezetten kockázatos eszközosztályba, miközben épphogy elkezdett elmerülni a világ a koronavírus miatt kialakult gazdasági válságban. Egyelőre kifizetődőnek tűnik a merész stratégia, de fontos megjegyezni, hogy bár a részvényalapok visszapattantak a márciusi mélypontról, az év eleje óta a portfóliók jelentős többsége, mintegy 85%-a még mindig mínuszban van.

1. oldal: itt a nagy visszatérés A koronavírus hozta el a részvényalapok nagy visszatérését A koronavírus-krízis szabályosan szétverte a tőzsdéket márciusban, de a hónap közepétől dinamikus visszapattanás vette kezdetét és áprilisban a magyar befektetők is elkezdték zsákolni tömegével a részvényekbe fektető alapok befektetési jegyeit. A nyomott árazás olyan sokakat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái