Előfizetői tartalom

Exkluzív adatok: sokkal többet kaszálhatnánk, ha hagynánk dolgozni a befektetéseinket

Európában átlagosan kevesebb mint egy évig tartják a befektetők befektetési alapjaikat, pedig többségük ajánlott befektetési időtartama ennél jóval hosszabb. Az Efama friss jelentése szerint a tavalyi részvény- és kötvénypiaci jó teljesítmény nagyban hozzájárult ahhoz, hogy jelentős vagyonnövekedést könyvelhessen el az európai alapkezelői piac, amely így már közel 18 ezermilliárd eurónyi vagyon felett őrködik. Magyarország is kiemelkedett a kötvényalapok értékesítésében, de a számok csalókák.

Az európai alapkezelők által kezelt vagyon jelentős növekedést mutatott 2019-ben, köszönhetően elsősorban a kötvény- és részvénypiacok jó teljesítményének - derül ki az Efama Portoflio-nak küldött exkluzív tanulmányából. Az európai befektetési alapok vagyonának növekedését 2018 jelentősen visszavetette az év végi részvénypiaci eséssel, de tavaly újabb jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés