Előfizetői tartalom

Ravasz húzással teszi rá a kezét Trump a tizenévesek kedvenc appjára

Futótűzként kezdett el terjedni az amerikai lakosság körében a TikTok, egy kínai hátterű zenés, táncos alkalmazás, ahova rövid videókat lehet feltölteni; a közelmúltban az app letöltési száma még a Facebookot, az Instagramot és a Youtubeot is megelőzte. A szárnyalás addig tartott, amíg az amerikai politikusok egy emberként rá nem szálltak a TikTokra annak kínai tulajdonosa miatt – a demokraták és a republikánusok is egyöntetűen azzal kezdték vádolni a céget, hogy a kínai kommunista pártnak kémkedik és Trump elnök a betiltását is bejelentette. Bár a kémvádról nem publikáltak szinte semmilyen bizonyítékot az amerikaiak, a TikTok tényleg kockázatos lehet, a közösségi alkalmazás elleni amerikai támadást viszont aligha csak ez a szempont mozgatta.

Financial and Corporate IT 2020 A mobilalkalmazások a bankszektor életében is egyre fontosabb szerepet töltenek be. Éppen ezért nem érdemes lemaradni az idei Financial and Corporate IT 2020 konferenciáról, ahol terítékre kerülnek az alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatos legforróbb témák. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés