FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Lefordultak a végén az amerikai részvények

Portfolio
A tegnapi nagy rali után a mai kereskedésben Ázsiában vegyes volt a hangulat, inkább oldalazást láttunk, az indexek megpihentek a nagy emelkedés után. A BUX a nyitás után lefelé vette az irányt, az index mérsékelt esése mellett az OTP lejjebb került. A nyitás után az európai indexek lejjebb kerültek, a német DAX 0,7 százalékkal gyengült, de a nyugat-európai indexek mindegyike 0,5-1 százalék eséseket mutatnak. A tengerentúlon is negatívban zártak a vezető indexek.

2020. szeptember 29. 22:08 Megosztás Nem lett szép a vége Lefelé mozdultak el a kereskedés utolsó órájában a vezető amerikai részvényindexek, így végül a Dow és az S&P 500 egyaránt 0,48%-os, a Nasdaq pedig 0,29%-os mínuszban zárta a keddi kereskedést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés