portfolio rating 2
Befektetés

Elindult a Portfolio új adatszolgáltatása, a Portfolio Rating

Portfolio
Portfolio Rating néven új, befektetés- és adatfókuszú szolgáltatást indítunk, melynek célja, hogy segítsünk jobban átlátni és testreszabni az oldalunkon elérhető mintegy 9500 instrumentumot. Új aloldalunkon személyre szabott módon találják meg olvasóink a befektetési lehetőségeket.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Az új, Rating szolgáltatás alapja egy, a Portfolio elemzői által létrehozott, egységes, 1-től 5-ig terjedő pontozásos rendszer a főbb eszköztípusokra. Ennek keretein belül objektív szempontrendszerek mellett, mesterséges intelligencia segítségével pontozzuk

  • a részvényeket,
  • tőzsdén kereskedett alapokat (más szóval ETF-eket) és
  • a befektetési alapokat.

A legjobb értékekkel rendelkező instrumentumok 5-ös, míg a rosszabbul teljesítők 1-es értékelést kapnak.

A befektetések iránt érdeklődő olvasóink számára rendelkezésre bocsátunk egy rövid, 8 kérdésből álló kérdőívet ahhoz, hogy segítsük olvasóinkat annak meghatározásában, melyik befektetőtípust testesítik meg.  Ennek kitöltésével kiderül az is, hogy az egyes típusba tartozó felhasználókhoz mely befektetési eszköz áll a legközelebb, és milyen befektetési eszközöket részesítenek előnyben.

Attól függően, hogy ki melyik befektetőtípusba tartozik, rendszerünk véletlenszerűen, a mintaportfóliónak megfelelően válogatja össze a befektetési eszközöket, példaként arra, hogy milyen típusú eszközökben lehet gondolkodni.

További segítséget szeretnénk nyújtani a Népszerű instrumentumok boxunkkal, melyben mesterséges intelligencia segítségével azokat az instrumentumokat gyűjti össze rendszerünk, amelyekre a hasonló profilú befektetők leggyakrabban kerestek vagy kattintottak rá. 

A Rating aloldalon különböző videóinkban dolgozunk fel egy-egy fontos tőzsdei történést, annak hátterét, emellett a videókban szakértő kollégáink konkrét befektetési eszközöket is bemutatnak, mint például a tőzsdén kereskedett alapokat (ETF-eket).

Az új szolgáltatásunkat bemutató rövid videót itt lehet megtekinteni:

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Balaton strand víz felhő vihar
koronavirus
Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus
Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
nyugdíj idős munka öreg getty stock