Előfizetői tartalom

Érik a tőzsdei esés, érdemes szárazon tartani a puskaport?

Portfolio
Annak ellenére, hogy a Dow március eleje óta a legjobb napját produkálta a tegnapi, 1,76 százalékos emelkedésével, Kristina Hooper, az Invesco befektetési cég munkatársa szerint még állhatnak előttünk kifejezetten rossz napok. A CNBC "Trading Nation" című műsorában arra figyelmeztetett Hooper, hogy szerinte a szélesebb piacokon akár 10-15 százalékos korrekció is jöhet - a visszaesés azonban remek vételi pozíciókat jelenthet a szakember szerint.

Eléggé bizonytalan időszakban vagyunk... kimondottan régóta nem volt semmilyen jelentős eladási hullám a részvénypiacon. Ráadásul azt is láthatjuk, hogy a Fed éppen megpróbál egy egészen más pozícióba manőverezni - fogalmazott Hooper, arra utalva, hogy az amerikai jegybank a múlt szerdai kamatdöntő ülésén a korábbiakhoz képest szigorúbb hangnemben beszélt az inflációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés