Előfizetői tartalom

Hetedik napja emelkedett az S&P 500

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma kifejezetten rossz volt a hangulat, részben azért, mert előtérbe kerültek a kínai jegybank kamatemelésével kapcsolatos spekulációk. Ami az európai piacokat illeti, leginkább az iránykeresés volt ma jellemző, a magyar tőzsde relatíve alulteljesítő volt ma és mínuszban zárt a BUX. A tengerentúli tőzsdék mérsékelten emelkedtek, az S&P 500 új csúcsra került, miután a vártnál nagyobb mértékben nőtt a nem mezőgazdasági foglalkoztatottak száma júniusban.

2021. július 02. 22:03 Megosztás Pluszban zárt Amerika Csinos pluszban térnek nyugovóra az amerikai piacok ma: az S&P 500 már hetedik napja emelkedett, most éppen a kedvező amerikai munkaerő-piaci adatok hírére. Ez az index 0,44%-os pluszban zárt, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés