Előfizetői tartalom

Ebből a 20 + 1 könyvből olvass a nyaralás alatt, ha sikeres befektető akarsz lenni

Faluvégi Balázs
Bár a tőzsdék nem zárnak be, a befektetők többsége a nyár folyamán több-kevesebb időt pihenéssel tölt. A közös vízbe ugrások, a kötelező ókori rom látogatások, és a szintén elmaradhatatlan naplementés rosé kortyolgatások mellett ilyenkor jut idő a strandon heverészve könyv olvasásra is. Ez jó alkalom lehet arra, hogy a szakirodalomban is elmélyedjenek a tőzsde megfáradt harcosai, amivel kereskedési stratégiájukat, kockázatkezelési módszereiket fejleszteni tudják az újonnan megszerzett elméleti tudás birtokában. Könyvajánlónkban 20 olyan művet mutatunk be, amelyek ezt a célt szolgálhatják.

Az ajánlott könyveket két csoportba soroltuk: rövidtávú kereskedés és hosszútávú befektetés. Értelemszerűen a rövid- és középtávú spekulánsoknak érdemes inkább az első kategóriából mazsoláznia, a hosszútávon gondolkozóknak pedig a másodikból választani. A rövidtávú kereskedéshez elsősorban olyan könyvek kerültek, amik a technikai elemzést vagy annak valamely...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái