FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

Ebből a 20 + 1 könyvből olvass a nyaralás alatt, ha sikeres befektető akarsz lenni

Bár a tőzsdék nem zárnak be, a befektetők többsége a nyár folyamán több-kevesebb időt pihenéssel tölt. A közös vízbe ugrások, a kötelező ókori rom látogatások, és a szintén elmaradhatatlan naplementés rosé kortyolgatások mellett ilyenkor jut idő a strandon heverészve könyv olvasásra is. Ez jó alkalom lehet arra, hogy a szakirodalomban is elmélyedjenek a tőzsde megfáradt harcosai, amivel kereskedési stratégiájukat, kockázatkezelési módszereiket fejleszteni tudják az újonnan megszerzett elméleti tudás birtokában. Könyvajánlónkban 20 olyan művet mutatunk be, amelyek ezt a célt szolgálhatják.

Az ajánlott könyveket két csoportba soroltuk: rövidtávú kereskedés és hosszútávú befektetés. Értelemszerűen a rövid- és középtávú spekulánsoknak érdemes inkább az első kategóriából mazsoláznia, a hosszútávon gondolkozóknak pedig a másodikból választani. A rövidtávú kereskedéshez elsősorban olyan könyvek kerültek, amik a technikai elemzést vagy annak valamely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés