FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Sok pénzt kereshettél a koronavírus-válság utáni felpattanáson, ha mertél kockáztatni

A tavaly tavaszi koronavírus-válság óta kitart a vegyes alapok jó szériája, az járt a legjobban, aki nem félt egy kis kockázatot vállalni, ugyanis a részvénytúlsúlyosabb alapokkal 5-12% között is lehetett keresni az elmúlt fél évben. A legjobban teljesítő forintos sorozat idén eddig már közel 12%-ot hozott befektetőinek, egy év alatt pedig közel 29%-ot.

A merészebb befektetések többet hoztak Bár nincs olyan sok 10% feletti hozam a vegyes alapok körében, mint az abszolút hozamú és részvényalapok között, ez esetben sem panaszkodhattak a befektetők: a top 15-ben bőven találni kiugró teljesítményeket, a listára 5,5% alatti féléves hozammal fel sem lehetett férni. A forintos, lakossági sorozatok közül a legmagasabb hozamot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés