Előfizetői tartalom

Ha eddig nem tudtad, mivel lehetett sok pénzt keresni idén, most megmutatjuk

Ha eddig a részvényalapokra mondtuk azt, hogy ezzel a befektetéssel nem lehetett melléfogni idén, akkor ez hatványozottan igaz egyes árupiaci alapokra is. A nyersanyagpiacra befektető magyar alapok ugyanis az év első felében 20% feletti hozammal büszkélkedhettek, egyedül az aranyba fektető alapok gyengélkedtek. A legnagyobb árupiaci alap az OTP Föld Kincsei, amely a kategória kezelt vagyonának 64%-át adja.

Öngondoskodás 2021 A magyar megtakarítási és öngondoskodási piac jövőjéről lesz szó a Portfolio szeptember 22-ei Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradj le róla, jelentkezz még ma! Részletek: Információ és jelentkezés Nem lehetett melléfogni nyersanyaggal Fél éves távlatból kimondható, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés