Előfizetői tartalom

Alulértékelt részvények, kirobbanó hozamlehetőségek

Portfolio
Az elmúlt másfél évben megduplázta magát az S&P500 tőzsdeindex, és a fejlett világ indexei úgy általában történelmi csúcsokon táncolnak.  Az amerikai részvénypiac értékeltsége a 2001-es internetlufi időszakához mérhető. A befektetők által jónak értékelt, stabil versenyelőnnyel rendelkező, erősnek gondolt növekedési lehetőségekkel bíró cégek árfolyama, mint például az Apple, Nvidia, Amazon, Facebook az egekben.

Több olyan részvényt is találhatunk azonban, amelyek technikai képe napos vagy hetes grafikonon szépnek nevezhető, emelkedő trendben vannak, támaszzónához estek vissza, miközben a klasszikus értékeltségi mutatók alapján sem drágák.  Hogyan lehetséges ez, a befektetők vakok voltak és elmenetek pár bomba befektetési lehetőség mellett? Nem, messze nem erről van szó. Azok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés