Előfizetői tartalom

A legrosszabb befektetés: a füstölgő koporsószög

Az utóbbi években a dohányvállalatok egyre nagyobb nyomás alatt állnak, hiszen minden fronton egyre többen törekednek arra, hogy a finoman szólva is egészségtelen és mélyen etikátlan jellegű termékkínálatuk korlátozásra, vagy akár teljes mértékben kivezetésre kerüljön. Ezek a cégek egy ideje stratégiát váltottak, és már meg sem próbálnak védekezni. Ehelyett azt ígérik, hogy megváltoznak és hamarosan kizárólag füstmentes alternatívákat fognak nyújtani. Bár mindezt komoly PR hadjárattal tolják meg, így is valószínű, hogy nincs más választásuk: a stratégiaváltást teljes mértékben komolyan gondolják. Még akkor is, ha egyelőre a feltörekvő országok továbbra is tolják a cigaretta szekerét és a részvényesek a következő években még élvezik a függőség gyümölcseit. Ám a részvénypiac azt üzeni: az új korszakban nem vár rájuk fényes jövő.

Elon Musk az autók betiltását kéri a kormánytól öt éven belül a balesetveszélyre hivatkozva! Ezentúl ne lehessen a fogyasztóknak olyan ételt adni, ami 15 percen belül elkészül - kéri a McDonald's. Adjuk vissza a repülésnek a régi báját, soha többé a tömegeknek is elérhető árú repülőjegyeket! - fogalmazott kiáltványában a Ryanair vezérigazgatója. Ezek szalagcímek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés