Előfizetői tartalom

Ideje olajra lépni a fekete arany piacáról?

A májusi kitörést és a komoly áremelkedést követően éles korrekció, és a kitörési szint kétszeri - sikeres - visszatesztelése zajlott le a West Texas Intermediate határidős olajpiacán. Az emelkedő trend így tovább él, de a támasz szint megtartása kiemelt fontosságú lesz a piaci szereplők - elsősorban a középtávú spekulánsok - számára. A technikai elemzés által megnéztük, hogy mit csinálnak mostanában a kereskedők és ez milyen mozgásokat okozhat a fekete arany piacán.

Rengeteg eszköz szárnyalt idén és szárnyal most is, de az olaj emelkedése mindenképpen az év egyik legfontosabb fejleménye volt. Bár a koronavírus az újabb variánsokkal és az oltást fel nem vevők által vélhetően még sokáig velünk marad, a piac már ekkor konszenzusra jutott abban, hogy a gazdaságra gyakorolt hatások legrosszabb részén túl vagyunk és a fokozatos nyitások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés