FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Ingatlan, állampapír, részvény, nyersanyag – Mibe fektessünk és mi alapján döntsünk?

Temérdek befektetési lehetőség áll rendelkezésre manapság azoknak, akik szeretnének megtakarítani, de a bőség zavarában sokaknak problémát okozhat annak eldöntése, melyik befektetés lehet a megfelelő. A magyar befektetési alapokkal például rengeteg lehetőség van a befektetési világ különböző szegmenseibe beszállni, de nem árt tisztában lenni az előnyökkel és hátrányokkal. Ehhez szeretnénk mankót nyújtani alábbi írásunkkal.

Jelenleg több száz befektetési alap érhető el a magyar alapkezelők kínálatában, ezek a likvid befektetésektől az igen kockázatos eszközökig igen széles skáláját vonultatják fel a lehetőségeknek. Nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van vele, mi lehet az előnye vagy éppen a hátránya egy kötvény vagy épp részvényalapnak, melyikkel milyen kockázatot vállal,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés