Előfizetői tartalom

A piac már tudni véli, ki lesz a Forma-1 világbajnoka

Ezen cikk megjelenésekor már csak alig több, mint egy óra választ el minket a Forma-1 mexikói futamának rajtjától. A szurkolók, akik végig követték az idei versenyeket, egy rég nem látott izgalmakkal teli, fordulatos világbajnokságot élvezhettek, ahol egyelőre abszolút kétesélyesnek tűnik, hogy ki nyeri el a világbajnoki címet. A valóságban azonban az egyik éllovas sokkal jobb esélyekkel vághat neki az utolsó öt versenynek, amit azok a statisztikák mutatnak meg igazán, ahol a véleményt nyilvánítóknak valódi tétet is kell vállalnia.

A két esélyes elképesztő háttérrel és eredményekkel büszkélkedhet. Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája minden idők legeredményesebb versenyzője. Majdnem annyi győzelme van, mint amennyi a híres rajzfilmben kiskutyából: kereken száz, de neki magának is van egy saját ebe: Roscoe, aki minden versenyre hűségesen el is kíséri, így már meg is van a százegy. Hét világbajnoki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés