Előfizetői tartalom

Száguld az Angry Birds fejlesztője, de mi a helyzet a többi gaming részvénnyel?

Bár az online, illetve mobilos játékok folyamatosan nagy népszerűségnek örvendenek, a részvénypiacon sikerek vegyesek és korántsem találkozunk mindig növekedési sztorikkal. Ennek ellenére van olyan papír, amelynek árfolyama mostanában egy olyan technikai elemzésben ismert formációt mutat, ami nemcsak ritka, de a vevők egyre nagyobb erejét és egy régóta esedékes szint áttörését valószínűsíti. Ez a részvény a Rovio vállalathoz tartozik, amelyik az Angry Birds franchiseból tollasodott meg. A pandémia azonban több hasonló cégnél is az árbevétel szárnyalását okozta, amely folyamat mostanáig kitartott. Emiatt pedig a befektetők is egyre inkább szívesen veszi az ágazat papírjait.

Átültetnéd az elméletet a gyakorlatba? Érdekel a tőzsde, a kereskedés? Kezd el a gyakorlást! HF Markets demószámla letöltése itt. (X)

Soha ne add fel!

- hangzik a szállóige, amit könnyű kimondani és mantrázni, de annál nehezebb megfogadni. Három finn fiatal mégis bebizonyította, hogy akár a szakadék széléről is vissza lehet jönni, ha elég kitartó az ember és soha nem lehet tudni, hogy mikor jön be a nagy dobás. A Rovio elődjét még 2003-ban alapították, amikor megnyertek egy videojáték fejlesztési versenyt. A vállalat az évek során több-kevesebb sikerrel működött, de nem hozott átütő eredményt.

Erről szól még a cikk:

  • Áttöri az ellenállást az Angry Birds gyártója?
  • Kitörhet végre a sávból az Electronic Arts?
  • Mennyire árthat a fals kitörés a Take Two-nak?
  • Lelkesek maradnak a befektetők az Enthusiastic Gaming piacán?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés