Előfizetői tartalom

Jobb, mint a bitcoin és az ethereum? - Új kriptocsillag születik

Az elmúlt tizenhárom évben, mióta Satoshi Nakamoto bemutatta a világnak a bitcoint, számtalan olyan hálózat létrehozására tett erőfeszítést láthattunk, amelyek a decentralizált eszközök és alkalmazások következő generációjának igyekeztek elsőként teret biztosítani. Ezek a projektek jellemzően a bitcoin modelljén alapultak, de léteznek már energiahatékonyabb és környezetbarátabb megoldások is. Nemrég egy új jelölt érkezett a bitcoin és az ethereum trónfosztására az Avalanche személyében, cikkünkben utánajárunk az egyre népszerűbb kriptovalutának.

Átültetnéd az elméletet a gyakorlatba? Érdekel a tőzsde, a kereskedés? Kezd el a gyakorlást! HF Markets demószámla letöltése itt. (X)

Új sztár van születőben

Vasárnap az Avalanche kriptopénz - amellyel AVAX néven lehet kereskedni - új csúcsot ért el és rövid időre piaci értéke alapján a 10 legjelentősebb kriptopénz közé is bekerült. Érdemes persze azt is megjegyezni, hogy a komoly rali után kimondottan rossz napokon vannak túl a legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluták. A CoinMarketCap adatai szerint az AVAX jelenleg a 11. helyen áll a rangsorban, csak az elmúlt hét napban 23,9 százalékkal emelkedett a jegyzés,

coincap
Forrás: CoinMarketCap

az elmúlt egy évben pedig több mint 3000 százalékot ralizott a kriptovaluta.

Miről szól még a cikk?

  • Egyre nő a frusztráció az Ethereum blokklánc használatának növekvő költségei miatt.
  • Sorra jelennek meg a különböző projektek, hogy felvegyék a versenyt az etalonnal.
  • Mit kell tudni a legújabb "üdvöskéről", az Avalanche-ról?
  • Jó befektetés lehet?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés