Előfizetői tartalom

Kell pelenkát cserélni a villanyautó részvények ifjú befektetőinél?

Hatalmasat estek az utóbbi hetekben az elektromos autós részvények, és bizony rengeteg kis tapasztalattal rendelkező, nagyon fiatal befektető volt, akiknél félő volt, hogy akár pelenkacserére is szükség lesz. Cikkünkben a technikai elemzés eszköztárának segítségével arra teszünk kísérletet, hogy az ijedősebb első generációs részvényeseket segítsük a szobatisztaságra szoktatásban.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Novemberben keresztülők lettünk. Mielőtt a keresztelő elkezdődött, végig attól féltem, hogy az alig fél éves keresztfiúnk fogja nehezen viselni a helyzetet és sírással kell végigcsinálni az ünnepélyes eseményt. Szerencsére tévedtem és mosolyogva, nyugodtan hallgatta végig a beszédeket, tűrte a szenteltvizet, és persze a kötelező fotózásokat is. Kisebbik fiam viszont gondoskodott róla, hogy ne a megszokott forgatókönyv szerint történjenek az események. Amikor a leginkább ünnepélyes, felemelkedett pillanat elérkezett, bekiabálta:

Bekakiltam!

Erről szól még a cikk:

  • Tesla: közelebb a támaszok
  • Lucid: vérszegény korrekció
  • Nio: masszív eladói hullám
  • Rivian: korai öröm

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés