Előfizetői tartalom

Eleged van a zuhanásból? Van egy hely, ahol a részvénypiac mindenkori csúcsnál van

Miközben a hírcsatornák a nagy technológiai cégek gyorsjelentéseitől hangosak, és a többség egyelőre nem látszik kiheverni a Facebook pörölycsapással felérő zuhanását, az egyik fejlett piaci részvényindex új csúcsra tudott mászni. Ez az Egyesült Királyság, ahol London vezető tőzsdeindexe tegnap mindenkori maximumon is volt és ezen percekben is nagyon közel van hozzá. Az ország, amelyet leírtak a valóban szomorú Brexit miatt, amelyet az egyik legmélyebben ütött meg a pandémia, ahol az amúgy sem teljesen százas miniszterelnök korlátozások miatti lazasága okán éppen egy politikai válság szélén szédeleg mindenkire rácáfolt, és szépen csendben masszív felülteljesítővé vált. Ebben a cikkben az okokat boncolgatjuk és a technikai elemzés segítségével megnézünk néhány részvényt, amelynek ebben tevékeny része volt.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

- Srácok, mégis milyen részvényt vegyünk most? A világon mindenhol nagyot zuhantak az indexek, nézd meg a Facebook-ot!

- Van egy részvénypiac, ahol új csúcsra mentek.

Erről szól még a cikk:

  • Emelkedő háromszög végén az index
  • Kitermelte az emelkedő trendet a bányász óriás
  • Amikor életbiztosítás az életbiztosítás
  • Még vígan pöfékel a dohányipari részvény
  • Szépen futnak a szélturbinák is

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés