Előfizetői tartalom

Milliós jegyárak, milliárdos reklámidők, ezermilliárdos stadion - itt a Super Bowl!

Amerikai foci szent ünnepe a Super Bowl, amely helyi idő szerint ma este, hazánk időzónája alapján pedig éjjel zajlik az Egyesült Államokban. A bajnokságot szervező NFL semmit sem bíz a véletlenre és a két győzelemre kiéhezett szurkolótábor, de a többségében semleges otthoni nézők számára idén is hatalmas show-t generál az eseményből, amely elképesztő bevételeket generál majd a ligának, a két döntős csapatnak, az ő játékosaiknak, és a lélegzetelállító, alig pár éves stadionnal rendelkező Los Angeles városának. Kapaszkodjunk, mert szédületes számok következnek.

A Super Bowl egy olyan esemény, ami minden évben tele van izgalmakkal, show-elemekkel, szédítő, és nehezen elhihető adatokkal, amelyek mégis igazak. Nem utolsósorban elképesztően nagy üzletről van szó, amely a világ legtöbb pénzt megforgató egyedi sport ligájának záró fejezete minden évben. Ez a nagy döntő, amire minden amerikai foci szurkoló számára szent és sérthetetlen....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés