Előfizetői tartalom

Nem hiszed el, mibe rakta frissen szerzett pénzét a magyar lakosság

Az előző évhez hasonlóan mintegy 4000 milliárd forintnyi friss megtakarítással gazdagodott a magyar lakosság 2021-ben, a gyarapodás értékének a négyötödét azonban sajnos lenyelte az infláció. 100 új forintból 40-et folyószámlán tart a lakosság, 24 forint állampapírba, 20 forint pedig befektetési alapokba került. Kedvező fejlemény a kockázatvállalás növekedése, és hogy a befektetési alapokba 2013, a nyugdíjpénztárak 2010, az életbiztosítások pedig 2007 óta nem áramlott akkora összegű friss lakossági megtakarítás, mint tavaly.

Biztosítás 2022 Március 29-ei Biztosítás 2022 konferenciánkon kiemelten foglalkozunk az életbiztosítási piac aktuális fejleményeivel, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Pénteken tette közzé előzetes pénzügyi számlák statisztikáit a jegybank, amelyekből többek között az is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés