Előfizetői tartalom

Szárnyaló árfolyamok, újraindul a mémrészvény-őrület?

A bő egy éve berobbant, kisbefektetők által fűtött mémrészvény-őrület két legnagyobb sztárja, a videojáték-kiskereskedő GameStop és a mozilánc-üzemeltető AMC részvénye is valósággal felrobbant a tegnapi kereskedésben. A megugró kereskedési volumenből akár arra is lehet következtetni, hogy 2021 júniusa után újra felkeltek téli álmukból a rettegett "wallstreetbets-es" kisbefektetők?

Újraindul az őrület? A GameStop részvénye tegnap már a 10. egymást követő kereskedési napon emelkedett, ezzel a papír 2010 áprilisa óta a leghosszabb ralit produkálta. A texasi székhelyű videojáték-kiskereskedő elképesztő, 143 százalékos növekedést ért el ezalatt a 10 nap alatt. A GameStop a tegnapi, 24,8 százalékos ralit követően négy hónapos csúcson zárt zárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés