Előfizetői tartalom

Meddig tarthat még a dollár erősödése?

A tegnapi nap folyamán a dollár az euróval szemben majdnem két éve nem látott szintekre erősödött. Ezzel tovább folytatódik a tavalyi év első felében indult trend, amelynek során a zöldhasú fokozatos és szinte megállíthatatlan emelkedése uralja a devizapiacokat. A grafikonok segítségével megnézzük, hogy mennyi van még a mostani tendenciákban, de a mögöttes okokra is rávilágítunk.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Biden egy szenilis vénember. Trump egy suttyó. Obama egy sunyi, nyálas alak. Az ifjabb Bush szimpla háborús bűnös, nem mellesleg alkesz is. Clinton pedig egy szexmániás őrült.

Bármit is gondol a nép az utóbbi évtizedek amerikai elnökeiről, és az igencsak zárt, a populizmus súlya alatt recsegő politikai elitről, kívülről nézve aligha tűnik úgy, hogy olyan emberek vezetik a világ legnagyobb gazdaságát, akiknek van némi fogalma arról, hogy mit is csinálnak tulajdonképpen. Nemcsak velük van a baj. Alig több, mint egy éve történt, hogy pár ezer komoly mentális problémával küzdő állampolgár sikerrel rohamozta meg a fővárosban a szövetségi törvényhozás épületét, olyan jeleneteket mutatva, amiket még talán a legszegényebb banán köztársaságokban sem láttunk.

Erről szól még a cikk:

  • Miért erős a dollár?
  • A következő megálló már egy erős támasz zóna az euróval szemben
  • Az angol fontnál is áttörés környékén a dollár
  • Immáron túlvett a zöldhasú a jennel szemben

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés