Előfizetői tartalom

Ha még tényleg hiszel a kriptókban, akkor eljött az ideje vásárolni (és imádkozni)

Hatalmas nagy zuhanáson van túl a kriptoeszközök piaca, ami még akkor is fájdalmas, ha el is érkezett a technikai korrekció. Az ilyenkor menetrendszerint bekövetkező tanácstalanság, pánik és apátia mellett szintén gyakori vélekedés a kriptoeszközök spekulánsai és befektetői között, hogy a mostanihoz hasonló zuhanásokat meg kell venni és valójában mindez beleilleszkedik egy trendbe, kétségbeesni nem szabad. A technikai elemzés képe azonban egy eddig soha nem látott visszaesést mutatnak az elmúlt hetekre és hónapokra, nem is feltétlenül annak mértéke, hanem jellege miatt. Mindez nem azt jelenti, hogy a kriptoeszközöknek vége és innentől csak az összeomlás érkezik, hiszen több kvalitását tekintve továbbra is értéket hordozó piacról van szó. Sokkal inkább a mostani helyzet ahhoz hasonló, ami azoknak való és elviselhető, akiknek mély meggyőződése, hogy a bitcoin és társai tényleg képesek a pénzügyi szektor átalakítására.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Kriptós körökben szokás azzal érvelni a tartás mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés