Előfizetői tartalom

A legforróbb slágerterméken túl is van élet – Mutatunk még két magyar állampapírt, ha az inflációtól félted a pénzed

Amikor infláció elleni védelemről van szó, a legtöbbször a Prémium Magyar Állampapír jut eszünkbe a lakossági állampapírok között, pedig van két másik konstrukció is a piacon, amelynek szintén inflációkövető kamatozása van. Mostani cikkünkben megnézzük, melyik ez a kettő és azt is, mikor érdemes ezeket választani megtakarításainknak.

A legkeresettebb állampapír: PMÁP Az utóbbi hónapok egyértelmű lakossági slágerterméke a Prémium Magyar Állampapír, az infláció emelkedésével párhuzamosan egyre több pénz áramlik ebbe a konstrukcióba. A legfrissebb adatok szerint az év első három hónapjában több mint 400 milliárd forinttal nőtt meg a PMÁP állománya, ezzel a papírban lévő megtakarítások mértéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés