Előfizetői tartalom

Jól jártak a magyarok, akik ide tették a pénzüket: már 16,5%-ot hozott a befektetés

Áprilisban ismét az ingatlanalapoké lett a legnagyobb vagyont kezelő kategória a befektetési alapok között, azt gondolhatnánk, hogy a magyarok elkezdtek ismét nagyobb pénzeket tenni a kategóriába. A számok mögé nézve azonban a valóság mást mutat. Mindeközben az árupiaci alapok menetelése tovább folytatódik, a kategória az év első hónapjában már 16,5%-ot hozamot hozott.

Itt az első pozitív hónap Április volt az első olyan hónap idén, ahol vagyonbővülésről tud beszámolni a befektetési alapok piaca. A BAMOSZ friss adatai szerint márciushoz képest több mint 23 milliárddal nőtt a kezelt vagyon, ugyanakkor decemberhez képest még mindig 317 milliárdos mínuszban van a piac. A magyar alapokban ezzel közel 7534 milliárd forintot kezelnek. A vagyonnövekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés