FONTOS Meglepő helyre vezetett Putyin első külföldi útja a háború kitörése óta – Miért fontos Moszkvának a világ egyik legszegényebb országa?
 
Előfizetői tartalom

Jól jártak a magyarok, akik ide tették a pénzüket: már 16,5%-ot hozott a befektetés

Árgyelán Ágnes
Áprilisban ismét az ingatlanalapoké lett a legnagyobb vagyont kezelő kategória a befektetési alapok között, azt gondolhatnánk, hogy a magyarok elkezdtek ismét nagyobb pénzeket tenni a kategóriába. A számok mögé nézve azonban a valóság mást mutat. Mindeközben az árupiaci alapok menetelése tovább folytatódik, a kategória az év első hónapjában már 16,5%-ot hozamot hozott.

Itt az első pozitív hónap Április volt az első olyan hónap idén, ahol vagyonbővülésről tud beszámolni a befektetési alapok piaca. A BAMOSZ friss adatai szerint márciushoz képest több mint 23 milliárddal nőtt a kezelt vagyon, ugyanakkor decemberhez képest még mindig 317 milliárdos mínuszban van a piac. A magyar alapokban ezzel közel 7534 milliárd forintot kezelnek. A vagyonnövekedés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái