Előfizetői tartalom

Minden kínai technológiai vállalatot egyformán ítél meg a piac és ennek egyetlen oka van

Hosszú ideje zuhannak az árfolyamok azoknál a vállalatoknál, amelyek kínaiak és egyben a technológiai szektor részei. Ezeket a cégeket mindkét faktor nagymértékben sújtotta az utóbbi hónapokban, hiszen ez az év eddig nem éppen az emelkedésről szólt a nagy tech papírok esetén, miközben a távol-keleti papírok jó ideje masszív csökkenő trendben üldögélnek, és amikor fel is pattannak, akkor is együtt teszik ezt. Miért hasonlít ennyire ezeknek a részvényeknek a mozgása, és mit várhatunk tőlük a következő hetekben, hónapokban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a technikai elemzés segítségével.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Közelebbről megnézve az amerikai tőzsdéken forgó kínai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés