Portfolio signature

Egyelőre még nem látni, hogy hol a részvénypiac alja

Faluvégi Balázs
Bár a pénteki nap egy viszonylag erős fordulós jelet produkált, ez csak egyetlen apró része egy olyan összetett folyamatnak, amely a középtávú, vagy pláne a hosszútávú trendfordulókat szokta jellemezni. A technikai elemzés segítségével megnézzük, hogy mik azok a jelek, amelyek a széljárás megváltozására utalnak, és hogy ezekből mennyi esetén utal a piac arra, hogy ez meg is történik.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Nem telik el úgy nap, amikor ne kérdezné meg valaki, hogy elértük-e már a piaci esés alját,

elsősorban az Egyesült Államokban, amely nem csupán a nagy nemzetközi részvénypiacok ősanyja és legnagyobbja, de meghatározó befolyással bír a globális tőzsdék teljesítményére is. Ezeknél a leggyakrabban az olyan széles körben ismert indexek szoktak megjelenni a tőzsdei összefoglalókban, mint az S&P 500 vagy a Dow, és ezek tényleg fontosak is a piaci hangulat szempontjából, a leginkább átfogó képhez a Wilshire 5000-et fogjuk használni.

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja 29 845 forint. Ezzel közvetlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések