FONTOS Vakon épít mocsárra várat a kormány
 
Előfizetői tartalom

Egyelőre még nem látni, hogy hol a részvénypiac alja

Faluvégi Balázs
Bár a pénteki nap egy viszonylag erős fordulós jelet produkált, ez csak egyetlen apró része egy olyan összetett folyamatnak, amely a középtávú, vagy pláne a hosszútávú trendfordulókat szokta jellemezni. A technikai elemzés segítségével megnézzük, hogy mik azok a jelek, amelyek a széljárás megváltozására utalnak, és hogy ezekből mennyi esetén utal a piac arra, hogy ez meg is történik.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Nem telik el úgy nap, amikor ne kérdezné meg valaki, hogy elértük-e már a piaci esés alját,

elsősorban az Egyesült Államokban, amely nem csupán a nagy nemzetközi részvénypiacok ősanyja és legnagyobbja, de meghatározó befolyással bír a globális tőzsdék teljesítményére is. Ezeknél a leggyakrabban az olyan széles körben ismert indexek szoktak megjelenni a tőzsdei összefoglalókban, mint az S&P 500 vagy a Dow, és ezek tényleg fontosak is a piaci hangulat szempontjából, a leginkább átfogó képhez a Wilshire 5000-et fogjuk használni.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái