FONTOS Léptek az ukránok az OTP ügyében!
 
Előfizetői tartalom

Ha ez így megy tovább, visszatérhet a magyarok ingatlanmániája

Árgyelán Ágnes
Pár éve még irdatlan összegeket raktak a magyarok ingatlanalapokba, mostanra azonban a legnagyobb ingatlanalapok vagyona nem tud érdemi növekedést felmutatni, aminek elsődleges oka egy szabályozó oldali  - és tegyük hozzá, érthető - beavatkozás. Pedig a hozamok meggyőzőek, az első félévben sok esetben többet lehetett keresni egy ingatlanalappal, mint egy részvénnyel. Könnyen lehet, hogy hamarosan ismét jelentősebb tőkebeáramlás jöhet a kategóriában, mivel a 180 napos sorozatok is egyre meggyőzőbb hozamokat mutatnak fel.

Többet lehetett ingatlannal keresni, mint részvénnyel Az alábbi ábra is bizonyítja, hogy indokolt volt ingatlanalapban tartani a pénzt, és nem csak annak, aki biztonságosabb és a tőkepiacoknál kevésbé kockázatos befektetést keresett. Nem elég, hogy az ingatlanalapok sokkal kisebb árfolyamingadozást mutattak az utóbbi évben, mint a kockázatosabb befektetések, de az elmúlt fél...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái